Vakantieboerderij "De Nachtegaal"
Zuidergrieweg 4
9162 EE Ballum - Ameland
telefoon: 06 46394356
Lid: VeKaBo

Welkom
Accommodatie
Paardrijden op Ameland
Foto's
Beschikbaarheid
Tips en Activiteiten
Info & Contact

 

Vakantieboerderij “De Nachtegaal” is een groepsverblijf die uitstekende overnachtingsmogelijkheden biedt voor het houden van schoolreisjes, werkweken, familiereünies, personeelsreisjes en sportverenigingen.

De accommodatie is landelijk gelegen, tussen het pittoreske dorpje Ballum en het Wad. Onze accommodatie is dus centraal op Ameland gelegen. Op de fiets bent u binnen 10 minuten in het dorpje Ballum en binnen 15 minuten fietst u naar het Noordzeestrand. Een ideaal vertrekpunt voor al uw excursies.

In het slaapgebouw zijn 80 bedden (stapelbedden) verdeeld over 10 kamers. Er zijn kussens aanwezig. De ruime slaapkamers zijn c.v. verwarmd en elke kamer heeft een wastafel met warm en koud stromend water. Het sanitair is uitermate verzorgd en in ruime mate aanwezig: 6 douches en 6 toiletten. De douchegelegenheden zijn gescheiden voor dames en heren. Tevens is er een speciale sanitaire voorziening voor rolstoelgebruikers, zodat onze vakantieboerderij ook toegankelijk is voor mindervaliden.

Naast het slaapgebouw vindt u een ruime eetzaal annex recreatieruimte. Hier vindt u ook een gezellige zithoek. De compleet ingerichte zelfverzorgingskeuken, heeft een zespits gasfornuis, klein fornuis, wokbrander, elektrische oven met 3 bakplaten 2 grote koelkasten en een diepvriezer. In de eetzaal bevindt zich een aparte afwaskeuken met snelle vaatwasser. Keukengerei en eetgerei zijn in ruime mate aanwezig.

U verblijft in onze vakantieboerderij op basis van zelfverzorging. Wilt u een volledig verzorgde week(end) of wilt u verblijven op basis van halfpension of logies met ontbijt, dan is dat ook mogelijk. Wij werken samen met een cateringbedrijf die gespecialiseerd is in het koken voor grotere groepen. De maaltijden zijn eenvoudig, maar goed en ruim geportioneerd. Zij kunnen aan alle dieetwensen voldoen. Voor meer informatie over dit bedrijf en hun werkwijze, verwijzen wij u graag naar: www.amelandkeuken.com

Er is bij ons groepsverblijf,een ruim eigen terrein met speelveld aanwezig (voetbalveld, volleybalveld, basket). En een terras met picknicktafels. Dus veel ruimte voor sport en spel en lekker buiten zijn.

Onze gasten zijn altijd van harte welkom om een kijkje te nemen op de naastgelegen melkveehouderij.

Uw groep is altijd de enige groep die op de accommodatie verblijft!

Kijkt u hier om te zien wanneer onze accommodatie nog vrij is.

Neem voor aanvullende informatie of een offerte, vrijblijvend contact met ons op: info@denagtegaal.nl of vul ons contactformulier in.